Vladimir Dugandzic / CROPIX
TRENER BIJELIH

Balakov: 'Hajduk će biti pozitivno drugačiji, ali nema nogometa ako nema novca'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 19. veljača 2012. 13:21

Nakon generalke protiv Junaka (2:1) i šest dana uoči početka prvenstva i ogleda protiv Istre, jutros je u Poljudu pred novinare izišao trener Krasimir Balakov, prenosi Slobodna dalmacija.

- Vrlo sam zadovoljan igrom i angažmanom tijekom priprema. Uvjeren sam da će Hajduk biti pozitivno drugačiji nego u jesen. Momčad dobro harmonizira na terenu. Treba znati da je barem pet novih igrača u prvom sastavu (Blažević, Neretljak, andrijašević – Obšivač, Ozobić, Caktaš, op.a.). Na pripremama je bilo i 10-tak novih igrača i trebat će vremena da se uklope. Kako će to izgledati, vidjet ćemo u prvenstvu, ali bit će to drugačija momčad – kazao je.

Neizbježna je bila i Hertha.

- Dok ste vi pisali o tome, ja sam razmišljao kako pobijediti Istru. Sve drugo su priče koje me ne zanimaju. Nije me to omelo u koncentraciji i nema potrebe više nabacivati drva na oganj – bio je slikovit Balakov, dodajući da su njegovi skauti gledali Istru protiv Dinama.

A o financijama i kašnjenju plaća u Poljudu je reka:

- Ne plačem ja, zadovoljstvo mi je rad u Hajduku. Druga je stvar što nema nogometa bez novca. Predsjednik i Nadzorni odbor obećali su do početka prvenstva osigurati financijski fundament. To čvrsto obećanje imaju i igrači.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 17:29