Vladimir Dugandžić/Cropix
U SRIJEDU KARLOVAC

Balakov: Neću se miješati u Bilićev posao, ali želim da moj vratar bude reprezentativac

'Pričali smo o tome kako naprosto ima ekipa koje ne odgovaraju Hajduku i to se mora promijeniti. Karlovac nam je važna utakmica i neću raditi mnogo izmjena'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. listopad 2011. 15:20

Hajduk spremno dočekuje Karlovac u Kupu i nada se da mu se neće dogoditi lanjska sudbina kada je u osmini finala bio poražen od Istre na Poljudu. Pred novinarima je bio trener Krasimir Balakov koji je kazao:

- Karlovac je specijalan protivnik, tradicija je protiv nas, ali ja ne volim gledati unatrag. Do sad smo nekoliko specijalnih utakmica okrenuli u našu korist i obrnuli statistiku. U gostima protiv Istre i Cibalije, ali Karlovac nismo još. Zato je motivacija u mojoj močadi još veća, želimo da se dokažemo, a Kup nam je važan kao i prvenstvo. Pričali smo o tome kako naprosto ima ekipa koje ne odgovaraju Hajduku i to se mora promijeniti. Važna nam je utakmica i neću raditi mnogo izmjena, najviše dvije. Jednu vam mogu kazati odmah, a to je da bi Lovre Kalinić trebao braniti od početka. On je kvalitetan čuvar mreže i dobar je momenat da ga iskušamo na jednoj utakmici.

Hajduk ne mijenja ritual premda se igra Kup, a ne prvenstvo. Bijeli će u karantenu, ozbiljnost je maksimalna, pobjeda im treba.

Trenera Balakova pitali smo što misli o tome tko bi trebao braniti za reprezentaciju Hrvatske ako se Stipe Pletikosa ne oporavi od ozljede.

- Po meni, logično je da to bude Subašić koji je Pletikosina prva rezerva.

Mnogi guraju Kelavu, dodali smo.

- Ja govorim u svoje ime, to je moje mišljenje. Subašić bi trebao imati prednost, ali se ne želim mješati u izbor selektora. Možete reći i to da ja hoću da moj golman bude reprezentativac - nasmijao se Balakov.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 02:33