Vladimir Dugandžić/CROPIX
UOČI ROĐENDANA TORCIDE

Balakov: Neću se spuštati na Jurčićev nivo. Želim mu da što duže ostane u Dinamu!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. listopad 2011. 21:45

Hajduk želi nastaviti dobar niz i još jednom pobjedom držati korak s Dinamom. O tome je na uobičajenoj pressici govorio trener Hajduka Krasimir Balakov, koji je najprije otkrio s kakim se problemima susreće:

- Nismo sigurni hoće li za nastup biti sposobni Inoha i Lima, obojica su lakše ozlijeđeni i o njima ćemo odlučiti u zadnji momenat. Ne znam kako ćemo sastaviti zadnji red, odnosno ne bih o tome sada komentirao.

Vjerujem da će se obojica do utakmice oporaviti. Na poziciji lijevog beka mogu koristiti Kukoča ili Tičinovića, to je sve što imam s lijeve strane, drugačijih solucija nema. Podjećamo da je Portugalac Lima do sada jedini koji je odigrao baš sve utakmice. Njegovima su nastupi – 100 posto.

Nakon što je izrekao svoje dvojbe, Balakov se vratio na imeprativ pobjede:

- Rođendan je Torcide i imamo dvostruki motiv, da obilježimo i njihov rođendan. Naša je obaveza da bude i praznik i dobra atmosfera, da se prikažemo kao kompaktna momčad koja igra ofezivan nogomet. Ali istovremeno i pametno. Svaki dan pričam svojim igračima da se nogomet više igra glavom nego nogama.

Balakova smo pitali za komentar izjave trenera Dinama, Krunoslava Jurčića, koji je o dobroj formi Hajduka otprilike kazao da „Hajduk igra dobro, samo kada prilog radi RTL televizija“?!

Balakov je odgovorio:

- To nije moj nivo, da takve stvari komentiram, mogu samo kolegi Jurčiću poručiti da mu želim da što duže ostane trener Dinama, kazao je Balakov.

Podsjetimo se, Hajduk igra na Poljudu u nedjelju u 17 sati protiv Inter Zaprešića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 20:37