Nenad Dugi / CROPIX
'HAJDUK JE LUDA KUĆA'

Balakov: Ovo je možda bila najbolja utakmica u mojoj trenerskoj karijeri

'O svom odlasku nisam razmišljao, Hajduk je 'luda kuća', ako spojimo još koju pobjedu bit će euforija kao da smo prvi, ali na nogomet treba gledati kao na realitet'
Piše: Toni RoićObjavljeno: 02. ožujak 2012. 21:34

Kada je došao pred zid, suočen i s prijetnjom otkaza Krasimir Balakov naredio je ofenzivu. Bila je to igra iz udžbenika modernog nogometa, a za Hajduk možda i utakmica prekretnica koja će njega i njegovog trenera odvesti u toliko željenom pobjedničkom pravcu. Nakon utakmice Balakov nije dvojio:

- Ovo je najbolja utakmica otkako sam trener Hajduka, a možda i najbolja otkako sam u trenerskim vodama. Igrali smo baš kako bih htio da igramo uvijek i onako kako sam još u pripremama govorio da možemo odigrati.

Jeste li ovo vidjeli kao revanš za ispadanje iz Kupa i je li ovo za vas veliko olakšanje nakon što se špekuliralo i o odlasku?

- Ne bih govorio o revanšu jer na takav način razmišljaju navijači. Meni je bilo bitno da pokažemo igru kojom težimo, a sve u svemu ovo je za Hajduk bio fantastičan dan. O svom odlasku nisam razmišljao, Hajduk je "luda kuća", ako spojimo još koju pobjedu bit će euforija kao da smo prvi, ali na nogomet treba gledati kao na realitet, jednostavno su potrebni strpljenje i vrijeme da bi se stvorilo momčad i igru koja će pobjeđivati i igrati ovako kako smo mi odigrali protiv Zagreba - kazao je Balakov.

Zagrebovom strategu Gordanu Cipriću ostalo je tek čestitati boljemu.

- Nismo imali sreće što je Anas Sharbini iskoristio svoj dan, sigurno je da ima reprezentativnih potencijala - kazao je Zagrebov strateg.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 18:18