ODLAZAK U NJEMAČKU

Balakovu Hajdučko srce i klupa Freiburga? Anas ide Mandžukiću u Wolfsbugu

Poznato je da je Bugarin veliki dio svoje igračke karijere odradio u Njemačkoj, tamo je pronašao i drugi dom, pa bi bilo čudno da nema želju raditi u Bundesligi.
Piše: Mario VelićObjavljeno: 31. prosinac 2011. 10:41

Iako se Maleš prekjučer vratio iz Njemačke s pristankom Balakova, već jučer do nas je stigla informacija da je Bugarin kandidat za mjesto na klupi jednog drugog kluba. Posljednjeplasirani klub Bundeslige Freiburg i dalje traži trenera. Marcus Sorg je uslijed loših rezultata ostao bez povjerenja vodstva kluba.

Na tu su funkciju imenovali njegova pomoćnika Christiana Streicha, što mnogi drže tek privremenim rješenjem. Balakov se, istina, spominje kao jedan od kandidata. Poznato je da je Bugarin veliki dio svoje igračke karijere odradio u Njemačkoj, tamo je pronašao i drugi dom, pa bi bilo čudno da nema želju raditi u Bundesligi.

A prema Njemačkoj i dalje gleda i Hrvoje Maleš. Anas Sharbini navodno je zanimljiv Wolfsburgu. Nije to velika novost, njemački klub pratio ga je i prije nego je stigao u Hajduk, još u lipnju 2009. naklapalo se o ponudi teškoj 2,5 milijuna eura. Isto tako je Brkljaču dugo pratio Sibir, sada ga je konačno uspio dovesti, možda slična sudbina očekuje i Anasa.

Prema informacijama koje imamo mladog Grobničana cijeni trener Felix Magath, upravo je to okolnost koja bi mogla pospješiti, ali i upropastiti eventualni transfer.

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!!!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 02:39