Vladimir Dugandžić/CROPIX
NEZADOVLJNI BUGARIN

Balakovu ne ide preko noći: 'Nisam rekao da ćemo prestići Dinamo. Cilj je Europski kup'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 19. studeni 2011. 20:58

Trener Hajduka Krasimir Balakov nije krio nezadovoljstvo porazom svoje momčadi:

- Čestitam dobitniku, borio se i bodove uzeo zasluženo. Mi nismo dobro počeli, podbacili smo karakterno, moramo na mirnu analizirati zašto smo podbacili. Poslije 0:1 htjeli smo, trudili se, ali nismo mogli preokrnuti ni situaciju ni rezultat. Brojni izostanci narušili su naš balans i stabilnost s prethodnih sedam-osam utakmica. Sad je najvažnija srijeda i utakmica sa Zagrebom u četvrtfinalu kupa. Možda je Maloča zaslužio žuti a ne crveni karton...?

Je li prvenstvo gotovo?

- Ja nikad nisam rekao da možemo prestići Dinamo. Nećemo se predati, a glavni cilj je plasman u europski kup. Radimo dobro, ne ide preko noći. Mnogo je novih igrača, 40-50 posto... Naravno da ne mogu biti zadovoljan!

Plaši li se smjene?

- To nije pitanje za mene, nego za upravu. Svi smo razočarani. Idemo dalje. Imam ugovor na dvije godine i želim ga odraditi!

Trener Lokomotive Ante Čačić je rekao:

- Napravili smo ono što smo priželjkivali. Veseli što je momčad razmišljala isključivo o sebi, ponašajući se zdravo. Veseli hrabrost i odlučnost. U 15 prethodnih dana nijednom nisam spomenuo ime 'Hajduk'. Na treninzima sve pršti od volje i želje. Ovi bodovi su ogromni i zlata vrijedni s obzirom na to da ispadaju petorica. Drago mi je što igrači prihvaćaju moje zahtjeve. Nema vremena za likovanje. Sad imamo Varaždin i Inter, bit će teže nego s Hajdukom jer za Hajduk se nismo morali motivirati. Pobjeda je trebala biti uvjerljivija!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 09:28