Vladimir Dugandžić/CROPIX
KRIZA U HAJDUKU

Balakovu plaća pala s 26.000 na 16.000 eura mjesečno, nema dolaska novih igrača

Pristao sam na smanjenje ugovora, uklopio sam se u novu filozofiju kluba i sada idemo raditi. Nemamo dalje što pričati o toj temi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2012. 21:59

Prije mjesec dana s velikim je optimizmom Balakov otišao na odmor. Vjerovao je kako će predsjednik Maleš nešto napraviti s njegovim popisom želja. Četiri igrača iz HNL-a i dva stranca, to je bio popis želja Krasimira Balakova. Nakon mjesec dana vratio se i započeo pripreme s Hajdukom. Jednim novim, bitno pomlađenim Hajdukom, lišenim pomoći novih pojačanja.

- Stojim iza popisa od 28 imena za start priprema - odlučno je rekao Balakov, koji više ne traži skupa pojačanja za proljeće.

- To je bilo prije našeg sastanka u Münchenu. Nakon toga sam shvatio kako nemamo financijski fundament za pojačanja - iskreno je kazao pragmatični Bugarin.

Između Božića i Nove godine, u srcu blagdanskog ozračja, zatekla je Balakova vijest o smanjenju ugovora. Rekao mu je to Maleš tijekom sastanka u Bavarskoj.

- Da, pristao sam na smanjenje ugovora, uklopio sam se u novu filozofiju kluba i sada idemo raditi. Nemamo dalje što pričati o toj temi. Sve ono o čemu sam razgovarao s Malešom u Münchenu rečeno je u četiri oka i ostaje između nas dvojice.

Plaća je pala sa 26.000 na 16.000 eura mjesečno, ali nema pritom kompromisa oko novih igrača. Naprotiv, morao se Balakov odreći i nekih temeljnih prvotimaca iz prošle jeseni, poput Subašića i Tomasova, koji tek imaju urediti svoj odnos s klubom. Ali traži Balakov da isto uradi i Andrić kojemu ugovor s Hajdukom prestaje u lipnju ove godine.

KOMPLETAN ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!!!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 12:25