Ronald Goršić/CROPIX
ŽELJE U LIGI PRVAKA

'Barca ili Real i nekoga koga možemo proći; Rukavina: Bolje ne Blaugrana'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. kolovoz 2011. 19:42

Četvrtak je u Maksimir donio vedrinu, ponešto mamurluka i 'vreću želja’. Iako nitko u Dinamovoj svlačionici ne želi trčati pred rudo, svi će igrači kurtoazno naglasiti da je pred njima 'težak uzvrat u Švedskoj, a u subotu se igra s Osijekom’, jasno je da je glavna tema u kabini koga bi Modri željeli za suparnika u Ligi prvaka. Od takvih razgovora ne može se pobjeći unatoč konstataciji da je u nogometu sve moguće.

- Možda ipak ne bih Barcelonu, dobro bi ih bilo izbjeći. Lijepo je igrati na Nou Campu, ali, bolje ne - rekao je Ante Rukavina, prokomentiravši onu sad već poznatu podbadalicu Dinamovih navijača da će za razliku od Poljuda, Barcelona u Maksimir doći besplatno, s Messijem. A sve to neće navijače stajati 500 kuna, već samo jednu kunu. Međutim, iako Rukavina baš ne bi Barcu, europski prvak ipak kotira kao glavna želja većine Dinamovih igrača . Mnogi bi željeli igrati protiv Messija i Inieste, tko zna kad će opet imati priliku. U neformalnim razgovorima osjetili smo da je drugi na ljestvici poželjnih madridski Real, tu su Milan, Bayern... Nitko, pak, ne bi volio skupinu poput Partizanove lani, u kojoj su bili Arsenal, Šahtar i Braga. Tri ne toliko atraktivne, a opet prejake momčadi.

- Hoćemo Barcu ili Real i nekoga koga možemo proći - reklo nam je nekoliko igrača, uz želju da ih ne citiramo, jer, nije još vrijeme za takve želje. Konkretniji će biti nakon Malmöa, valjda će susret u Švedskoj doista biti samo formalnost.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 08:28