Drago Sopta/Cropix
RIJEČ PREDSJEDNIKA

Barišić: Vahid želi ostati trener? Hahaha, i ja želim biti predsjednik Hrvatske!

Ne znam, iskreno, koliko je i što Vaha tražio, ne zna to još niti on, ali znam da smo mi u dobroj pravnoj poziciji i da će to uskoro biti riješeno - rekao je predsjednik Modrih
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. svibanj 2011. 11:45

Mirko Barišić, Dinamov predsjednik, u zadnje je vrijeme često pred mikrofonima i diktafonima. I ništa ga ne može previše iznervirati, pa niti pitanje kako će klub reagirati ako se Vaha doista vrati na posao.

- Vidio sam ja te priče, ali to su odvjetnički načini komunikacije, ništa posebno. Tako mogu i ja reći da se želim kandidirati za predsjednika države. Ali život je nešto drugo. Neće od toga biti ništa, za nas je to završena priča. Ne znam, iskreno, koliko je i što Vaha tražio, ne zna to još niti on, ali znam da smo mi u dobroj pravnoj poziciji i da će to uskoro biti riješeno - rekao je Barišić, koji je također poželio dolazak Joea Šimunića u Maksimir.

- Odličan igrač i čovjek, rekao sam to već nekoliko puta. Ali dolazi u obzir samo ako nema odštete, mi nemamo novac da bismo ga kupili. Nadam se da će na ovaj ili onaj način to pitanje riješiti u sljedeća dva dana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 12:27