Ronald Goršić / Cropix
HAJDUČKO SRCE

Bartulović: Hajduk je moj klub, spreman sam se odreći velikog novca da se vratim

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 29. siječanj 2011. 11:00

Pregovori između Hajduka i Mladena Bartulovića su se intenzivirali, užarila se veza između Splita i Dnjipropetrovska gdje 24-godišnji lijevi bočni čeka rasplet razgovora. Bartuloviću, kao što smo to već nekoliko puta napisali, u lipnju istječe ugovor s Dnjiprom i on je u statusu igrača koji ima pravo razgovarati sa zainteresiranim klubovima (kao što je to bio slučaj sa Srđanom Lakićem). Opcija povratka na Poljud nakon pet godina u Ukrajini Bartuloviću se sve više sviđa.

- Priznajem da pri prvim kontaktima nisam ozbiljno razmišljao o tome, međutim, kako vrijeme odmiče sve se više vidim u toj priči.

Nekoliko je razloga zašto bi Bartulović ponovo htio odjenuti bijeli dres.

- Hajduk je moj klub i smatram da mu mogu pomoći u ostvarenju ambicija. Istovremeno, nadam se da bih igrama u Hajduku mogao biti još bliže reprezentaciji, tada bi Slaven Bilić mogao još bolje spoznati moje kvalitete.

U ovom poslu nije nevažan stav Dnjipra koji je zgotovio posao s Ivanom Strinićem .

- Ja sam spreman odreći se novca koji bih dobio da ostanem još ovih šest mjeseci u Ukrajini, makar to nije mali iznos. Isto tako odbit ću sve ostale ponude koliko me god intrigirale. Siguran sam da Dnjipr neće praviti probleme.

Tako će Bartulović uvjeren da u ovom poslu ne mogu izgubiti niti on niti Hajduk.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. rujan 2024 09:19