KRVAVO U UKRAJINI

BBB-e u Kijevu napala Spartakova 'Banda boksera' i 'Independent Crowd'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2012. 11:53

Iako su prošle sezone odlučili bojkotirati Dinamove europske utakmice, ove godine neki od BBB-a ipak su bili drugačijeg mišljenja te su tako u sklopu ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka zajedno s Dinamom otputovali u ukrajinsku prijestolnicu.

Nažalost po njih tamo su ih dočekale neugodne scene. U Kijev je stiglo nekoliko desetaka najžešćih navijača Dinama, ali oni su cijelo vrijeme bili na udaru kijevskih i moskovskih huligana.

Bad Blue Boysi su prije utakmice dva Dinama napali navijači ruskog Spartaka iz Moskve. Ruski huligani stigli su se i pohvalili na brojnim navijačkim forumima ovim potezom, a valja napomenuti kako su za njega morali prevaliti više od 800 kilometara.

Prema pričama s foruma Spartakovih huligana je bilo oko pedesetak. Bile su to frakcije 'Banda boksera' i 'Independent Crowd'. Okršaj je trajao nekoliko minuta sve dok ih nije zaustavila policija.

Također valja napomenuti kako je manja skupina BBB-a napadnuta i od strane 40-ak huligana kijevskog CSKA, kluba koji više ne postoji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 09:55