CROPIX
TRUD I ŽELJA

BIJELI SU JEDVA IZVUKLI BOD, ALI NISU SRETNI REMIJEM Hajdukov spasitelj posebno istaknuo što ga je zasmetalo na tribinama s navijačima!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. studeni 2017. 10:20

Hajduk je na Poljudu u derbiju protiv Osijeka odigrao 1:1. Gubili su Bijeli od 39. minute pa tek u 92. zabili za izjednačenje. Strijelac spasonosnog gola bio je Ahmed Said.

"Teško mi je slušati zvižduke na kraju utakmice, ali nadam se da će nam dati novu prilike. Da će prepoznati naš trud i želju. Zabio sam pogodak, ali nisam sretan. Trudili smo se, imali smo i prilika, međutim nije lopta htjela u mrežu prije samog kraja. Uzeli smo samo bod, ali zvižduci mi najteže padaju", rekao je Said na koga se nadovezao Fran Tudor:

"Nismo zadovoljni bodom, jer Osječani su iz jedne polušanse došli do gola. Izvukli smo bod, ali ostaje žal za tri boda. Kada svi stanu natrag u čvrsti blok, teško je probiti takvu defenzivnu liniju. Šteta, dobro smo otvorili utakmicu, ali oni su zabili prvi i tu je odredilo smjer dvoboja. Ipak, nismo predavali, htjeli smo, željeli... Igra je bila takva kakva je, a u srijedu će u Kupu ponovno biti muška utakmica, puna kontakta, dvoboja... Naravno, idemo na pobjedu. Utakmica sezone? Svaka sljedeća je za nas utakmica sezone, nemamo mi nikakvog opravdanja. U srijedu idemo odigrati za polufinale."

Igrači Osijeka očekivano su nesretni jer su imali pobjedu u rukama do posljednjih trenutaka utakmice.

"Kada primiš pogodak u sudačkoj nadoknadi, onda ti izgleda kao da si izgubio utakmicu. Tako se osjećam ja, ali sigurno i moji suigrači. Hajduk se provukao do boda i nemamo razloga za zadovoljstvo. Još jednom smo pokazali koliko možemo biti dobri u jakim utakmicama i šteta je da nismo imali mirnoće u završnom dodavanju tijekom drugog poluvremena, jer bilo je i vremena i prostora za takve akcije. U srijedu nas čeka Kup s Hajdukom, a dobro se zna da Splićanima nikako ne odgovara atmosfera Gradskog vrta. Uz to, jasno mi je da imaju i veliki psihološki pritisak prolaska, ali mi ćemo učiniti sve da eliminiramo Hajduk i prođemo dalje u Kupu", rekao je Eros Grezda.

"Vidio sam kako je Memolla primio loptu pa sam mu ušao u blok, uzeo ju je i krenuo prema vratima. Uočio sam kako je čuvar mreže Bijelih krenuo na drugu stranu i zapucao sam u lijevu. Pogodio sam, međutim nisam do kraja sretan jer smo izgubili dva boda u nadoknadi. Dobro, bitno je uvijek ne izgubiti na Poljudu, nije ni bod loš. U Kupu u srijedu nema favorita, bit će to ravnopravna utakmica. Mi se uzdamo u domaći teren i nadamo se da će se tradicija naših dobrih igara protiv Hajduka u Osijeku nastaviti i u srijedu", dodao je Alen Grgić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 10:05