Drago Sopta/CROPIX
CRV SUMNJE

Bilić nema povjerenja u Dudua, u Istanbulu definitivno startaju Mandžukić i Olić!

Čak se pronijela priča da su Davor Šuker i Stjepan Tomas sugerirali Biliću kako je Eduardo najbolji izbor, međutim, to se pokazalo neutemeljnom glasinom
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 10. studeni 2011. 22:41

Najveću kontroverzu u hrvatskom taboru izazvao je ostanak na klupi Eduarda da Silve. U foajeu Hiltona, među namjernicima, i Hrvatima i Turcima, Dudu je bio top tema. Drugi najbolji strijelac u povijesti Hrvatske, bez čijih golova gotovo da nije bilo ozbiljnih pobjeda reprezentacije, još jednom je izgubio mjesto u udarnih 11, ovaj put na račun Ivice Olića i Marija Mandžukića.

Slavena Bilića muči crv sumnje o rasnom strijelcu, čije prezentacije u Šahtaru potvrđuju da je na zavidnoj razini spremnosti i forme. Ipak, Bilić je odlučio podijeliti napadačima minutažu, tako da bi Dudu trebao ući u drugom poluvremenu. Ako ništa, bit će svježiji za Zagreb.

Kako je Eduardo to primio? Iz razgovora s njim vidjeli smo da mu je silno žao, da baš osjeća kako bi u ovakvim susretima mogao mnogo dati momčadi koja bi s njim u špici lakše zabila, pa i pobijedila. Čak se pronijela priča da su Šuker i Tomas sugerirali Biliću kako je Eduardo najbolji izbor, međutim, to se pokazalo neutemeljnom glasinom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 09:06