Drago Sopta/CROPIX
'J... VAS MAMIĆ'

Bilić o uvredama s tribina: 'Ništa o tome nemam za reći, golijadu nisam očekivao'

Utakmicu je pratilo oko 350 hrvatskih navijača, kod 2:1, kad je Malta počela kombinirati na našoj polovici terena sa sjevera čuli se povici 'igrajte pederi' i "je.. vas Mamić'
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. rujan 2011. 00:22

- Čestitom igračima na pobjedi koju su zaslužili, i domaćinu na otvorenoj igri. Odradili smo bez ozljeda, pa je zadovoljstvo s time veće - kazao je Slaven Bilić.

Kod 2-0 činilo se da je moguća i revija pogodaka. Samo nam je tako izgledalo...

- Visokih pobjeda u ovim kvalifikacijama baš i nema, tako da nisam očekivao golijadu, Iako, da smo nakon drugog gola dali i treći, a Mandžukić i Perišić imali su šanse, vjerojatno bi se utakmica odvila u pravcu naše uvjerljive pobjede.

Izbornikov rezime glasi:

- Treba sve promatrati objektivno, nedostaja su nam dvojica najkreativnijih igrača Modrić i Kranjčar, plus Rakitić. Nismo mogli očekivati dominaciju kao inače, ali svejdno smo stvarali šanse. Ovi koji su ušli odradili su posao za svaku pohvalu, pogotovo Badelj podnio golem teret gradnje akcija.

I on je govorio da jednim okom motrimo Tel Aviv. Izrael nam nije pomogao...

- Uoči utakmica smo vrtjeli neke kombinacije, pojedici su sugerirali da bi bilo dobro ako bi Grčka izgubila jer bi onda možda pala i protiv Latvije. To se nije dogodilo, sad se mi moramo okrenuti Izraelu.

Utakmicu je pratilo oko 350 hrvatskih navijača, kod 2:1 oko šezdesete minute, kad je Malta počela kombinirati na našoj polovici terena sa sjevera čuli se povici "Igrajte pederi". Kasnije i "Je.. vas Mamić". Igrači po završetku susret nisu otišli kod njih, da podjele s publikom radost pobjede i pokoji dres.

- Nemam ništa specijalno o tome za reći - na kraju svega prozborio je sinoć Bilić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 17:43