'STRAŠNA UTAKMICA'

Bilić: Perišić je nezadovoljan u Dortmundu, a Ćorluka će na lijevi bok ako mi tako odlučimo

Čeka nas strašna utakmica koja je ujedno i veliki test za moje igrače. Šveđani su dosta slični Ircima, sjajna momčad prepuna velikih igrača - rekao je izbornik
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2012. 14:56

Tri mjeseca prije Europskog prvenstva izbornik Hrvatske Slaven Bilić tvrdi da ne postoji nikakav spisak igrača za Poljsku, ali da bi nakon sutrašnje utakmice protiv Švedske moglo biti puno toga jasnije.

- Neki mogu zacementirati svoje mjesto, ali neki ga mogu i kompromitirati - rekao je Bilić nakon čega je najavio okršaj sa Šveđanima.

- Bio Maksimir pun ili ne, motiva nam neće nedostajati. Čeka nas strašna utakmica koja je ujedno i veliki test za moje igrače. Šveđani su dosta slični Ircima, sjajna momčad prepuna velikih igrača. Recimo, jedna Nizozemska nije im mogla trkački parirati. U tome su najjači, a ako ih uspijemo nadtrčati, tada će do izražaja doći i naša kvaliteta.

Bilić se posebno osvrnuo na dva igrača koji igraju u Bundesligi, i koji nisu najzadovoljniji svojim statusima.

- Pričao sam s Ćorlukom, i rekao mu da će igrati ono što mu mi kažemo. Dakle, biti će na lijevom beku ako stručni stožer odredi da je u tom trenutku to najbolje rješenje. Što se tiče Perišića, on je nezadovoljan u Dortmundu. Poručio sam mu da bude strpljiv, zna se kakva mu je konkurencija...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 11:17