Boris Kovačev / Cropix
UOČI MALTE I IZRAELA

Bilić poslao 27 pozivnica: Kelava dočekao poziv, umjesto Pranjića ulazi Pamić

Izbornik hrvatskih nogometaša Slaven Bilić poslao je 27 pozivnica za predstojeće kvalifikacijske dvoboje s Maltom i Izraelom, a Pranjića će vratiti u konkurenciju u listopadu
Piše: ArhivaObjavljeno: 19. kolovoz 2011. 18:25

ZAGREB - Ivan Kelava dočekao je poziv u A-reprezentaciju, a umjesto kažnjenog Pranjića ponovno će prigodu dobiti Manuel Pamić. Ujedno je Slaven Bilić prihvatio javnu Pranjićevu ispriku u Sportskim novostima i Bayernov nogometaš će konkurirati za listopadske akcije.

Više-manje očekivane su to odluke našeg izbornika Slavena Bilića, objavljene preko web-sranice HNS-a, uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmice hrvatske nogometne vrste protiv Malte i Izraela (2. i 6. rujna). Svi igrači iz inozemstva pozive moraju dobiti dva tjedna prije, pa je Biliću lakše suziti izbor nego riskirati da klub nekoga ne pusti. Svoje odluke izbornik i stožer objasnit će 24. kolovoza kad je predviđena i konferencija za medije.

Na popisu 27 kandidata su: Pletikosa, Subašić i Kelava (vratari); Ćorluka, Šimunić, Lovren, Strinić, Vrsaljko, Vida, Schildenfeld, Pamić; Modrić, Vukojević, Badelj, Dujmović; Srna, Rakitić, Kranjčar, Iličević; Perišić, Mandžukić, Olić, Petrić, Kalinić, Jelavić, Eduardo, Klasnić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 10:15