AFP
SASTAV ZA GRUZIJU

Bilićev izbor: Ulaze Lovren, Dujmović i Kalinić, Šimunić, Vukojević i Jelavić na klupi!

Trojac koji je računao da bi mogao startati, završio je u pričuvnoj ekipi. Dujmović i Kalinić najveći su dobitnici utakmice s Češkom, u njoj su stekli izbornikovo povjerenje
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. ožujak 2011. 13:31

Po vrlo ugodnom vremenu Bilić je u četvrtak u Brežicama vježbao sastav za Tbilisi: Runje - Srna, Ćorluka, Lovren, Strinić - Dujmović, Modrić - Petrić, Rakitić, Kranjčar - Kalinić. Dakle, Šimunić, Vukojević i Jelavić, trojac koji je računao da bi mogao startati, završio je u pričuvnoj ekipi. Dujmović i Kalinić najveći su dobitnici prijateljske utakmice s Češkom, baš su u njoj stekli najveći plus da krenu od prve minute. Cijeli tjedan radilo se s loptom Jabulani koja Vatrene čeka u Gruziji. Organizacija napadačkih akcija bila je središnja tema, a jedan od bitnijih naglasaka ubačaji s bočnih pozicija.

Eduardo da Silva također je otputovao u Tbilisi. Dok su ostali radili na taktičkom planu, Dudu je trčao pokraj terena. Gležanj je sve bolje, više ga ne boli, ali je i dalje malo natečen.

- Za ovu utakmicu neće biti spreman, međutim konkurira za nastup u Parizu sljedećeg utorka - kazao je dr. Boris Nemec, šef liječničke službe reprezentacije.

U petak poslijepodne Kockasti će trenirati na stadionu Boris Paičadze.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:33