Igor Jovičević
 CROPIX
NOVA LICA NA KLUPI

BIVŠI BLISKI MAMIĆEV SURADNIK TREBAO BI POSTATI PRVI POMOĆNIK NOVOG TRENERA DINAMA U stručni stožer ulazi i nekadašnji golman modrih i reprezentacije!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. travanj 2020. 00:43

Tko će biti u stručnom stožeru Igora Jovićevića koji će ovog tjedna biti službeno predstavljen kao novi trener Dinama? Po našim informacijama, njegov prvi pomoćnik mogao bi postati - Damir Krznar!

Krznar je bio pomoćnik Zorana Mamića u vrijeme dok je on bio na klupi Dinama, a vodio je i jednu utakmicu HNL-a samostalno, domaći derbi protiv Hajduka u srpnju 2015. (1:1). Također, u vrijeme dok mlađi Mamić nije mogao biti na klupi, vodio je 2015./16. utakmicu 2. pretkola Lige prvaka s Folom Esch, isto je završilo 1:1. Krznar je bio i šef škole...

Kondicijski trener trebao bi postati Ivan Štefanić, a kad se radi o treneru vratara, šapuće se da bi to mogao postati Tomislav Butina, koji je vodio Dinamovu vratarsku akademiju. Analitičar bi trebao biti Vedran Attias, bivši klupski glasnogovornik, koji je s Mamićem surađivao u Al Nassru, Al Ainu i Al Hilalu.

Naravno, radi se o neslužbenim informacijama, definitivni dogovor oko stručnog stožera trebao bi se dogoditi danas, najkasnije u utorak. Dakle, moguće jest da se stvari i mijenjaju, jer još se ne zna hoće li Zoran Mamić prihvatiti ponude s Bliskog istoka, a ako bi opet postao trener, onda bi sa sobom mogao povući nabrojanu ekipu i uzrokovati nove pretumbacije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 11:38