Zoran Kvržić (lijevo)
 SERCAN KUCUKSAHIN Anadolu Agency Via Afp
POTPISAO UGOVOR

Bivši igrač Rijeke i Osijeka se preko Turske vratio u Hrvatsku: Pravo nastupa ima već u subotu

Kvržić je u bogatoj karijeri igrao za Kayserispor, Rijeku, Osijek, moldavski Šerif, Speziju...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. rujan 2021. 20:07

Zoran Kvržić postao je novi član Slavena Belupa, potpisao je jednogodišnji ugovor, a stigao je kao slobodan igrač nakon raskida s turskim Kayserisporom.


– Stižem u Slaven Belupo s mišlju da svojim igrama, iskustvom, savjetima i zalaganjem pomognem momčadi. Svjestan sam u kakvoj se situaciji nalazimo, ali prvenstvo je maraton. Upoznao sam se s ekipom i znam da posjedujemo kvalitetu za više nego što trenutno ljestvica pokazuje. Posljednjih nekoliko kola igramo dobro, ali rezultat nas nije popratio i to želimo promijeniti već u subotu – izjavio je 33-godišnji Kvržić.


Potpisao je ugovor na godinu dana, a pravo nastupa imat će već u subotnjoj utakmici s Lokomotivom. Polivalentan je igrač i može pokriti više pozicija na desnoj strani terena.


U bogatoj karijeri igrao je za Kayserispor, Rijeku, Osijek, moldavski Šerif i talijansku Speziju, a osam puta nastupio je i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. U Rijeci je Kvržić bio kapetan te je osvojio tri Kupa Hrvatske, sa Šerifom je pak uzeo dvostruku krunu u Moldaviji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:17