CROPIX
ŽRTVA SMJENA TRENERA

BIVŠI MLADI REPREZENTATIVAC HRVATSKE BESPLATAN NA TRŽIŠTU! Prošao je Dinamovu školu i bio kandidat za Euro, a sad je raskinuo ugovor i slobodan je!

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 25. travanj 2020. 16:16

Marko Iharoš (23) sporazumno je i u prijateljskom tonu raskinuo ugovor koji ga je sa Slaven Belupom vezao do kraja sezone 2020./21. i kraj koronakrize dočekuje kao slobodan igrač.

Branič koji je prošao Dinamovu školu i bio kadetski hrvatski reprezentativac u Koprivnici je u proteklih godinu i pol pokušao revitalizirati karijeru nakon inozemnih angažmana, ljetos je potpisao i novi dvogodišnji ugovor, što znači da je klub vjerovao u njega, no postao je žrtva čestih smjena trenera i promjena sustava igre pa je nastupio tek 11 puta u hrvatskom prvenstvu, ali zanimljivo, kao međunarodno iskusnog igrača najviše ga se koristilo protiv najjačih: triput protiv Dinama i Lokomotive, dvaput protiv Rijeke i jednom protiv Osijeka.

Bio je i na širem popisu za lanjski Euro U21 u Italiji i San Marinu s mnogim dečkima iz svoje generacije, a kako može igrati i desnog i lijevog beka bit će zanimljiv mnogima na predstojećem nogometnom tržištu.

Iz redova „farmaceuta” još vijest da je stipendijski ugovor potpisao Marko Čovo (21), Sinjanin koji je dosad nastupao za drugu momčad, ali od ovog proljeća trenira s prvom. Inače, nogometaši Slaven Belupa od prošlog tjedna ponovno treniraju na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Pridržavajući se strogih mjera, treniraju u skupinama od po pet igrača, a uz njih su na terenu i po jedan trener i fizioterapeut.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 13:23