Vojko Basic / Cropix
RAT RIJEČIMA

BIVŠI SPORTSKI DIREKTOR HAJDUKA DEMANTIRAO VULIĆA 'On nikada nije ponuđen Hajduku, govorite neistine umjesto da se usredotočite na poboljšanje ekipe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2018. 23:45

Zoran Vulić je nakon utakmice s Goricom rekao da je Atiemwen, strijelac odličnog gola za domaćina, prije godinu dana ponuđen Hajduku. Ipak s druge strane njegovo mišljenje ne dijeli bivši sportski direktor Hajduka, Mario Branco koji ga je u izjavi za Dalmatinski portal demantirao:

- Igrač nikada nije bio ponuđen Hajduku, pa je očito da ga nikada nismo mogli ni odbiti. Došao je prošle zime u Goricu i odigrao protiv Hajduka II na Poljudu 45 minuta u drugom poluvremenu utakmice koju je Hajduk II pobijedio 4-1. Čudno je da se sada ljudi s odgovornošću brinu za stvari koje nisu istinite, iz prošlosti Hajduka, umjesto da se usredotoče na svoj posao i na poboljšanje ekipe koja je nažalost blizu zone ispadanja i zaslužuje puno više napora i kompetencije od svih. Čini se da je sada lako dobiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se pokrilo očite prisutne slabosti - rekao je tadašnji sportski direktor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 11:08