Samir Toplak i Nenad Bjelica
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
‘NE MOŽEMO IM PARIRATI‘

Bjelica je zadovoljan, ali Toplaku jedna stvar nikako nije jasna: ‘Stjerali su nas u mišju rupu...‘

Bjeličin je proces nastavljen pobjedom u Varaždinu, čiji trener je imao jubilej u HNL-u.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2020. 21:42

Nenad Bjelica je ove nedjelje ostvario i drugu HNL-pobjedu nakon što je preuzeo osječkog nogometnog prvoligaša. Bilo je u Varaždinu nešto teže nego prije tjedan dana kod kuće protiv Rijeke, no bodovi se pišu. I sam Bjelica rekao je da će mnogi u Varaždinu, kako se to kolokvijalno voli reći, slomiti zube.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv istog takvog protivnika koji je dosad primao jako malo golova. Ovdje u Varaždinu nikad nije lagano, mnogi će tu polomiti zube - kazao je nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica.

- Čestitam kolegi Toplaku na svemu što radi, ali sretan što smo uspjeli slaviti bez obzira na to što nam je to bila treća utakmica u tjedan dana. Nismo dali Varaždinu da stvara izgledne šanse, imamo nekoliko igrača koji se tek uigravaju i jako sam zadovoljan - zaključio je Bjelica.

S druge strane, Samir Toplak je bio svjestan toga da je njegova momčad bila nešto slabija u prvom poluvremenu.

- Nevjerojatno je s koliko se energije Osijek nametnuo u prvih 15 minuta. Kad to preživiš, onda dobiješ gol iz prekida. To me jedino smeta kod ove utakmice. Na kraju je presudila kvaliteta, ali to su takve utakmice. Ovaj Osijek nije onaj koji smo ranije gledali. Ne mogu dečkima zamjeriti ništa, dali su sve od sebe, ali mi ne možemo parirati Osijeku. Možemo raditi razliku protiv podjednakih momčadi, ali Osijek nas je stjerao u mišju rupu. Nismo mogli ništa - rekao je Toplak koji je danas vodio svoju 250. utakmicu u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:31