Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE NAKON SUSRETA

BJELICA NAKON JUBILARNE POBJEDE NA KLUPI DINAMA KOMENTIRAO ZDRAVSTVENO STANJE OZLIJEĐENOG IGRAČA Dinamov trener otkrio za čime žali

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2019. 00:40

Trener Nenad Bjelica bio je očekivano zadovoljan nakon 50. pobjede na klupi Dinama. Na Maksimiru su Modri s 3:1 porazili Goricu i bila je to dobra uvertira za okršaj protiv Ferencvaroša u 3. pretkolu Lige prvaka.

- Odigrali smo odličnu utakmicu protiv nezgodnog suparnika, kojeg smo uspjeli pobijediti minimalnim brojem pogodaka. Posebno sam zadovoljan kako su zajedno odigrali Olmo i Majer, znali smo Majerove kvalitete, njegovo znanje je neupitno. A najvažnije je da ga napokon zaobiđu ozljede. Žao mi što smo primili pogodak, jer nam je Gorica stvorila najmanje prigoda od svih suparnika do sada. No, sretan sam zbog nove pobjede i sada slijedi maksimalna fokusiranost na dvoboj u Ligi prvaka protiv Ferencvarosa.

Upitan je Bjelica i za zdravlje Emira Dilavera koji je susret napustio već u 14. minuti zbog ozljede, a stadion je napustio na štakama.

- Iskrenuo je zglob, vidjet ćemo kakvo će biti stanje.

​Strateg gostiju Sergej Jakirović nije previše očajavao zbog realno očekivanog poraza u Maksimiru:

- Nemam previše toga zamjeriti mojim igračima, osim možda kod pojedinih prekida. Dinamo je zasluženo pobijedio, a presudila je njegova individualna kvaliteta. Ne znam je li ovo bila posljednja utakmica Lovrića u dresu Gorice, a mi se okrećemo dvoboju protiv Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:51