Marko Todorov / CROPIX
DINAMOVA DOMINACIJA

BJELICA OTKRIO SNAGU ATOMSKOG DINAMA: 'UPRAVO NAM JE TO DONIJELO OVE REZULTATE!' Zekić utučen: 'Koliko smo mi bili loši, toliko je Dinamo bio bolji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2019. 20:46

Dinamovci su na Maksimiru u sklopu 22. kola HNL-a nadigrali Osječane 3:0. Prve pogotke za modri dres postigli su Komnen Andrić i Iyayi Atiemwen, a treći je pridodao Amir Rrahmani.

Modri su još jednom pokazali zavidnu formu i pokazali da ih neograničene rotacije igrača nisu omele u kvaliteti igre. Nenad Bjelica je bio iznimno zadovoljan ostvarenim i pokazao da sada cijela Dinamova momčad ima potrebnu kvalitetu kako bi ostvarila pozitivan rezultat u dvoboju s Benficom u Europskoj ligi:

"Sjajno, jedna od najboljih utakmica u prvenstvu. Defanzivno i ofanzivno napravili smo bezbroj prilika na terenu. Dali smo priliku i nekim igračima koji nisu imali minutažu, a čekamo još primjerice i Marija Gavranovića koji bi mogao zaigrati već u idućem kolu. Majer jako dobar danas, Šitum je pokazao jako dobru energiju, Andrić je zabio gol, Atiemwen također, ma nemam što više reći, čestitke momcima... svi grizu, jedni druge tjeraju na veći i bolji rad, time svi daju sve od sebe i to nam je donijelo ove rezultate. Nemamo mi šta više podizati fizičku spremu, mi samo moramo nastaviti održavati tu fizičku spremu. Za mene nema odmora, idem sutra u Lisabon, a igrači će sutra dobiti slobodno i to im je zadnji slobodan dan do okupljanja reprezentacije."

S druge strane, utučeni trener Osijeka Zoran Zekić nije skrivao razočaranje igrom svoje momčadi:

"Koliko smo mi bili loši danas, toliko je Dinamo bio apsolutno bolji. Rezultat apsolutno zaslužen, Dinamo je bio bolji u apsolutno svakom segmentu, mi smo odigrali stvarno jako, jako loše. Dinamo ima tu kvalitetu koja je nedostižna. Malo bi bilo reći da sam razočaran, ali možda je ovo dobro, možda je ovo pokazatelj da znamo koliko još moramo raditi na sebi. Dinamo je stvarno bio puno kvalitetniji, ali mi smo morali i mogli odigrati bolje. Što je, tu je, ne smijemo kukati. Idemo se okrenuti novim utakmicama i pripremiti se za nastavak prvenstva.", zaključio je Zekić.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 14:17