MARKO MRKONJIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Bjelica: ‘Rijeci od srca želim da prođe PAOK!‘ Tomić nemoćan: ‘Točno za takav gol smo se spremali‘

‘Mi smi iskoristili našu jednu šansu, a protivnika smo dobro limitirali, držali ih pod kontrolom‘.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2021. 23:59

U derbiju 5. kola Prve HNL u Gradskom vrtu je Osijek je pobijedio Rijeku s 1:0 i preuzeo vrh ljestvice. Pobjednički gol za Osječane dao je Ramon Mierez u 17. minuti.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili. Možda smo uložili malo više energije nego Rijeka, ali i jedni i drugi imali smo teške europske utakmice prije tri dana. Mi smi iskoristili našu jednu šansu, a protivnika smo dobro limitirali, držali ih pod kontrolom. Želim im od sveg srca da prođu PAOK. Nije ih bilo lako pobijediti", komplimentirao je Bjelica gostima koji su ostavili dobar dojam u Gradskom vrtu, ali nisu bili dovoljno konkretni.

Goran Tomić korektno je Osječanima čestitao na pobjedi.

"Čestitam Osijeku. Mi smo znali da će biti izuzetno teško, Osijek je na svom terenu izuzetno neugodan. Na kraju smo primili smo gol iz situacije za koju smo se baš spremali. U drugom poluvremenu nismo imali rješenja za njihovu obranu, zakazali smo u fazi napada. Pokušali smo sve, i promjenama igrača i sustava, ali osim udarca Murića, u drugom dijelu nismo uspjeli zaprijetiti. PAOK? Tome se okrećem ujutro. Oni su izvanredna momčad, moramo biti maksimalni", rekao je Tomić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 08:08