VLADO KOS/CROPIX
POČINJE ROŠADA

Bjelica šef svih šefova! Postavio šestorku iz Dinama, poslao poruku bivšem treneru i najavio koga dovodi

‘Moguć je i ostanak nekog od trenera iz sadašnjeg stožera, možda se još netko nama priključi...‘
Piše: Darko RužićObjavljeno: 05. rujan 2020. 19:01

Nenad Bjelica danas je predstavljen kao alfa i omega nogometne struke u NK Osijeku, šef svih šefova! On je taj koji bira i postavlja ljude, trenere. U taj mu se posao nitko neće miješati. Sve i svi su što se toga tiče u njegovoj nadležnosti. A oni koji s njim dolaze svi su koji su s njim radili i u Dinamu. Dakle, Nino Bule, Rene Poms, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović. Međutim, možda to i neće biti jedini njegovi suradnici.


- Moguć je i ostanak nekog od trenera iz sadašnjeg stožera, možda se još netko nama priključi. Odnosi se to i na ostanak u klubu Ivice Kuleševića, ali vidjet ću još nakon razgovora s njim u kojoj ulozi - kazao je Bjelica.

image


VLADO KOS/CROPIX

Treba nam zadnji vezni, lijevi branič i krilni napadač


O do sada spominjanim pojačanjima Bijelo-plavih nije govorio poimenično, ali, ipak, rekao je bar nešto.


- Otkako sam dogovorio dolazak u Osijek, započeo sam raditi na angažiranju pojačanja za koja smo utvrdili da su potrebna. Poznajem sadašnji kadar, ali intenzivno sam radio na analizi i pozorno odvagao igrače, pa došao do određenih zaključaka. Nemam razloga ne reći, treba nam jedan zadnji vezni, svakako i jedan lijevi branič, a moja je želja i jedan krilni napadač. Neke sam razgovore u tom pravcu već obavio i nadam se da će nam već idući tjedan doći poneko od onih za koje sam zainteresiran - otkrio je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 12:26