Nenad Bjelica
 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
REAKCIJE AKTERA

Bjelica: Znam zašto smo bili tako loši u prvom dijelu; Krovinović: Tuga je velika, poraz na glup način!

Švedski strateg bio je jako razočaran, a trener Osijeka zadovoljan: Nije lako dobiti ovakav Hajduk!
Piše: Jurica Radić, SNObjavljeno: 26. srpanj 2021. 00:14

Nenad Bjelica bio je zadovoljan, Osijek i Rijeka jedini imaju po šest bodova nakon prva dva kola, ali je bio i vrlo kritičan prema igri svojih u prvom dijelu:

- Jako sam razočaran prvim poluvremenom, nismo došli na utakmicu, predaleko smo stajali od igrača, nismo se držali ni dogovora, taktički je to bilo loše, izgubili smo gotovo svaki duel, nabrajao je strateg Osječana: - Problem je bio u glavama, mi smo od srijede na putu, lijepo nam je bilo tri dana u Splitu, ali moji igrači kao da su u prvih 45 minuta mislili samo o tome kako danas idu kući. Problem je bio u glavama, a ne u taktici.

Ipak, nakon drugog poluvremena Bjelica je imao razloga za zadovoljstvo: - Odlično smo odigrali nakon pogotka Livaje. Napravili smo jednu izmjenu u poluvremenu, pa još tri sredinom nastavku, dobili na svježini, a igrači koji su ušli pokazali su koliko su nam važni. Nije lako pobijediti ovakav Hajduk, napadački vrlo opasan Hajduk. Pokazali smo da imamo širinu, siguran sam da ćemo u uzvratu protiv Pogona pokazati više nego u četvrtak i u prvom poluvremenu na Poljudu, konstatirao je Bjelica pred kamerama Arenasporta.

- Vrlo smo razočarani rezultatom. Kontrolirali smo igru u prvom poluvremenu. Drugi dio je bio otvoren. Livaja je zabio fantastičan gol. Već imamo gol godine. Osijek je dobro reagirao nakon našeg vodstva. Utakmica se otvorila na način koji je bolji za Osijek. Imali smo puno otvorenog prostora protiv nas. Bilo je dosta stvari koje smo napravili dobro. Nastavljamo rasti i raditi. Vidjeli smo dobrih stvari. Očekujem da reagiramo dobro nakon ovog poraza. U Kazahstanu ćemo biti fokusirani na prolazak u sljedeće kolo, izjavio je trener Hajduka Jens Gustafsson.

Pogledajte, kako tvrdi trener Hajduka, pogodak godine:

Filip Krovinović nije uspio sakriti tugu: - Tužan sam, gorak je okus, jer smo izgubili na glup način. Hvala navijačima što su nas pljeskom ispratili, ali u svlačionici je velika tuga. Malo sam bez riječi zbog načina na koji smo izgubili utakmicu, jer kontrolirali smo veći dio dvoboja. Rezultat nije prema očekivanjma, primili smo brzi gol nakon vodstva i tu se vidi da je ekipa još mlada, da fali iskustva. Treba rasti na ovakvim utakmicama, jer nije u životu sve uvijek med i mlijeko. Vrijeme vratiti ne možemo, Idemo se fokusirati na četvrtak, jer ovaj Hajduk ipak ima glavu i rep.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 22:14