Tom Dubravec/ CROPIX
PROBLEMI ZA VULIĆA

BOLNICA NA POLJUDU! ZA VAŽAN OKRŠAJ PROTIV GORICE OTPALO JOŠ IGRAČA Hajduk bi drastično oslabljen mogao ući u jednu od najvažnijih utakmica jeseni

Piše: Frane VulasObjavljeno: 03. studeni 2018. 09:33

U nedjeljnom vrlo važnom gostovanju protiv Gorice (15 sati) Hajduk bi mogao zaigrati bez ozlijeđenih Mije Caktaša, Frana Tudora i Adama Gyurcsa, prenosi Slobodna Dalmacija.

Hajduk bi drastično oslabljen mogao ući u jednu od najvažnijih utakmica jeseni. Sva trojica ozlijeđeni su tijekom kup ogleda protiv Šibenika (2:1 pobjeda “bijelih” nakon produžetaka). Caktaš je stradao u startu pred kraj regularnog dijela susreta. Iz prve se pomislilo na lom ruke, odvezen je vozilom hitne pomoći s terena.

Split, 071018.
Nogometna utakmica 10. kola 1.HNL-e izmedju Hajduka i Osijeka odigrana na stadionu Poljud.
Na fotografiji: Mijo Caktas (bijeli Hajduk).
Foto: Jakov Prkic / CROPIX
Foto: Jakov Prkic / CROPIX

No, iako su pregledi pokazali kako nije u pitanju lom ruke već veliki hematom od udarca, ozljeda je takve naravi da je njegov nastup u nedjelju ipak vrlo dvojben.

Tudor, koji se taman ustalio u početnoj postavi u zadnjim susretima i pokazao naznake vraćanja u formu, je zbog ozljede zamijenjen pred početak drugog poluvremena ogleda na Šubićevcu. Po svemu sudeći neće se na vrijeme oporaviti kako bi konkurirao za utakmicu.

Split,290918
Stadion u Poljudu
Prva HNL liga, 09. kolo utakmica: HNK Hajduk -  GNK Dinamo.
Na fotografiji: Adam Gyurcso. 
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

U završnici susreta određene probleme s ozljedom pokazivao je i Gyurcso, a već od prije vuče probleme i s formom. Mađar je ove sezone daleko od vrlo dobrih prošlosezonskih predstava kojima se i izborio da Hajduk otkupi njegov ugovor od poljskog Pogona iz Szczecina.

Međutim, sudeći prema posljednjim mjesecima ne bi bilo nikakvo iznenađenje ako bi u politici smanjenja troškova i Gyurcso na zimu promijenio sredinu.

Već od ranije ozlijeđeni su i Hamza Barry, Dino Beširović...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 18:46