Split, 130809.Stadion na Poljudu.Nakon potpisivanja ugovora sa splitskim Hajdukom, te njihovog predstavljanja novinarima, braca Anas i Ahmad Sharbini odradili su i prvi trening.Na fotografiji: Ahmad (9) i Anas (3).Foto: Fedja Klaric / CROPIX
 Fedja Klarić / CROPIX
AKO OSTANU U LIGI...

BOMBA S KANTRIDE Volpijeva Rijeka na ljeto ide po braću Sharbini i Tončija Kukoča!

Rijeka će teško platiti 3 milijuna eura za mlađeg Sharbinija, ali caka u cijeloj priči je da Anas nije dobio plaću od listopada i tko zna kako bi se ta priča mogla razviti
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. travanj 2012. 23:57

Gdje će Anas Sharbini završiti ovoga ljeta nije poznato. Puno je priča, a najnovija kaže da bi se s Poljuda mogao vratiti na Kantridu. Bogata Volpijeva Rijeka želi stvoriti jaku momčad, a braća Sharbini su igrači koji su se dokazali u dresu kluba s Kantride.

Uz njih Rijeka bi navodno htjela i Tončija Kukoča, 21-godišnjeg ljevaka koji je kod Krstrčevića upisao dva skromna ulaska s klupe, a za vrijeme mandata Krasimira Balakova imao je i ulogu standardnog prvotimca. Koliko je Rijeka spremna platiti za spomenuti trojac, kojima ugovori s Hajdukom prestaju u ljeto 2013. godine, nije precizirano. Ali, da će Rijeka platiti 3 milijuna eura koliko traži Hajduk za Anasa, zvuči kao znanstvena fantastika. Jer, dva su milijuna dosad uložili u kompletnu momčad, pa se tri milijuna čine veliki kao svo bogatstvo svijeta.

Ali u priči o Anasu bitno je naglasiti da je igrač u povoljnijoj pregovaračkoj poziciji nego njegov aktualni klub. Lako je objasniti i zašto, jer poznato je da su Bijeli u velikim financijskim problemima. Premda nema službene potvrde, navodi se kako Anasu nisu isplatili plaću od listopada prošle godine i jedva su od svog najboljeg igrača ishodili dopuštenje za odgodu duga pri skupljanju dokumentacije za licencu. Anas je potpisao oprost, ali pritom se Hajduk obvezao do 15. travnja platiti igraču sva dugovanja. Kako to nije napravljeno, Anas je dobio mogućnost liječiti ozljedu u Rijeci. Ugovor s Hajdukom veže ga do lipnja sljedeće godine, ali jasno je da se ovoga ljeta očekuju velike stvari.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 07:58