Ronald Gorsic / CROPIX
OSTAJE U MAKSIMIRU

Brazilac na treningu oduševio Jurčića i Mamića: 'Moguće je da Sammir ostane u Dinamu!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. lipanj 2013. 09:13

Na Rogli je bilo problema sa Sammirom, o tome ste već čitali. Hrvatski reprezentativac bio je u “u drugoj brzini”, kazivao je da ga muči ozljeda, trener je kazao “takav Sammir je problem”, izvršni predsjednik Zdravko Mamić je pak rekao “ Dinamo i Sammir mogli bi se gledati preko nišana”.

U ponedjeljak na treningu vidjeli smo nekog sasvim novog Sammira. Što se promijenilo preko noći?

- U stanci između Rogle i Moravskih Toplica stvari su krenule u dobrom smjeru! Ovdje imam Sammira u vrhunskom izdanju. Krenuo je u definitivno rješavanje svog statusa, a to je ostanak u Dinamu!

Na trenera se nadovezao i sportski direktor Zoran Mamić:

- Moguće je zaista da Sammir ostane u Dinamu!

Ako je tome tako, onda je to svakako lijepa vijest za Jurčića. Kao i činjenica da hrvatski reprezentativac opet trenira punom parom. Naravno, priču ipak treba uzeti s oprezom, jer ponuda iz inozemstva se može pojaviti, a onda bi se pričala neka druga priča.

- Ostao je s nama, sad potpuno drukčije shvaća odnos prema radu, pristup mu je vrhunski. Ja s njim imam odličnu komunikaciju, ali u međuvremenu su s njim razgovarali i ljudi iz kluba. Nakon svih tih razgovora situacija je normalna, jako pozitivna - zaključuje Jurčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 01:26