Srdjan Vrancic / CROPIX
DINAMOVAC POD LUPOM

BREKALO DOBIVA SJENU Velikan šalje čovjeka u Zagreb koji će u stopu pratiti modrog dragulja

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 10. travanj 2016. 14:01

Josip Brekalo dobiva sjenu! Kako, naime, javlja Mirror, Arsene Wenger je Dinamovog dragulja označio posebnim materijalom, te je u Zagreb poslao čovjeka od najvećeg povjerenja, Gillesa Grimandija, koji će menadžeru Topnika slati iscrpne izvještaje o napretku ponajveće nade hrvatskog nogometa.

Brekala ugovor s Dinamom veže do 2017., međutim već ovo ljeto, kada napuni 18 godina, može otići besplatno. On još uvijek u intervjuima ističe da ne zna što će se dogoditi na kraju sezone, no s obzirom da ga prate Bayern, Borussia D., Inter, Valencia, a sada i Arsenal, jasno je da je na 17-godišnjem klincu teška odluka.

Inače, ispod vijesti o interesu Arsenala za Brekala, postavljena je i anketa u kiojoj se čitatelje pita treba li Arsenal tražiti i dovoditi više razine od mladog dinamovca, a čak 91% anketara smatra da je to nužno za dodatni iskorak Topnika.

Da se razumijemo, to ipak nema veze s Brekalom, već sa dugoročnom ali pomalo iritantnom strategijom Wengera, koji po svijetu traži klince i osvaja - četvrta mjesta. Navijačko "ne" Brekalu nije, dakle, usmjereno na mladog dinamovca, već na starog francuskog štedišu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 15:34