Damir Krajac / CROPIX
MAMIĆ GA POZVAO

BUGAR U ZAGREBU Na dan smjene Ivankovića, Ivajlo Petev se pojavio u Maksimiru

Petev na poziv Mamića došao u Zagreb
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. listopad 2013. 16:15

Ivajlo Petev, bugarski trener koji se uvijek spominje kada u Dinamu dolazi do smjena, danas dolazi u Zagreb. Odmah su krenule priče da bi Petev, koji je inače trebao postati trener Levskog, ali su ga u tome spriječili navijači, mogao biti novi trener Modrih. Istina da je on već dva puta bio želja Zorana Mamića, ali nije se dogodilo. Petev je jučer prije odlaska za hrvatsku metropolu nakratko bio u Beogradu, pa nam se javio.

- Kada je Dinamo igrao s Ludogorecem u Sofiji, Zdravko Mamić me pozvao da budem Dinamov gost na utakmici s PSV-om. Zato dolazim u Zagreb - kazao je Petev.

Taj poziv nije nikakvo čudo jer je Petev prijatelj s braćom Mamić. Kao što vidimo, ipak je došao dan ranije. Može li se obični poziv na utakmicu Europske lige pretvoriti u nešto drugo? Može li Bugarin preuzeti Dinamovu klupu? Tako bi Modri konačno dobili trenera stranca, koji je ionako već dva puta bio na korak do Maksimira. Oba puta je Zdravko Mamić u posljednji trenutak zaustavio ideju brata Zorana. S obzirom da je u oba slučaja pogriješio, možda mu sada prepusti izbor i riješi ga tereta koji je dobio kao novi trener Modrih? Bilo kako bilo, Petev je danas u Zagrebu i sastat će se s obojicom Mamića. Hoće li to biti samo prijateljsko druženje uz kavicu ili možda ozbiljan razgovor o preuzimanju Dinamove klupe, vidjet ćemo. Iz Dinama su najavili da Zoran Mamić sigurno ostaje do zime, s možda nakon toga klupu preuzima Petev? U Dinamo je uvijek sve moguće

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 13:21