Nikola Vilic / Cropix
KOMENTAR TRENERA

BURIĆ NIJE VJEROVAO SVOJIM OČIMA 'Što se dogodilo u drugom dijelu ne ide mi u glavu'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. ožujak 2016. 22:58

Hajduk je protiv Osijeka u 25. kolu HNL-a na Poljudu vodio do pete minute sudačke nadoknade s 2:1, ali nije uspio doći do tri boda. Kasni gol Mioča koštao ih je pobjede.

Po završetku susreta trener Hajduka Damir Burić je, naravno, bio razočaran. Na presicu je stigao s pola sata zakašnjenja.

"Nezadovoljstvo je rezultatom i načinom na koji je došao. Mi smo izgubili dva boda. Protivnik nam je nametnuo pritisak u drugom dijelu. Nisam mogao prepoznati moju momčad, ali mi ne smijemo izgubiti bodove na ovakav način. Momci su pokazali dobro lice prvo poluvrijeme, a što se dogodilo drugo poluvrijeme, ne ide mi u glavu. To ćemo isto analizirati", rekao je Burić.

Dočekalo je Burića i pitanje vidi li izlaz iz tunela budući je Hajduk uzeo svega jedan bod od devet mogućih u zadnje tri utakmice?

"Uvijek vidimo izlaz“ - poručio je Burić.

"Ako budemo češće igrali kao drugo poluvrijeme na Poljudu, nećemo imati problema s opstankom…Ispraćeni smo ovamo kao glineni golubovi, ali mi smo pokazali da možemo i u tako teškoj situaciji do boda na Poljudu. Velikog boda“, izjavio je nakon susreta trener Osijeka Zoran Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 13:31