Damir Krajač/CROPIX
'NIJE BILO BUKE'

Čačić: Bišćan je preozbiljan da bi pričao o treninzima, na njega više ne računam!

Jako mi je žao zbog svega, ali meni je Dinamo iznad svega i ne dopuštam da itko stavlja sebe ispred kluba. I nemojte insinuirati, nije bilo nikakvog verbalnog delikta, nije bilo teški riječi, uvreda, psovki
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. ožujak 2012. 10:17

Dinamov trener Ante Čačić napokon je rekao i nešto o 'slučaju Bišćan'. Premda, ne baš dovoljno konkretno.

- Dok sam ja trener ovdje, za njega nema mjesta u momčadi. Znate da ja ne volim otkrivati stvari iz svlačionice, Bišćan se ogriješio o hijerarhiju pa sam morao reagirati. Jako mi je žao zbog svega, ali meni je Dinamo iznad svega i ne dopuštam da itko stavlja sebe ispred kluba. I nemojte insinuirati, nije bilo nikakvog verbalnog delikta, nije bilo teški riječi, uvreda, psovki. U pitanju je bio sukob koncepcija, pa, Bišćan je preozbiljan da bi pričao o treninzima, pogotovo što je sam tražio lakše treninge na pripremama u Portugalu - rekao je Čačić.

Osvrnuo se i na odlazak Balakova s Poljuda.

- Očito je dobra ponuda, a možda je napravio dobru stvar. Jer, tko zna bi li na ljeto ostao u Hajduku, ovako će doći novi trener i može odmah početi slagati momčad za novu sezonu. Mislim da će Hajduk izboriti izlazak u Europu, naslovu prvaka ipak se ne može nadati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 11:51