Srđan Vrančić/ CROPIX
LJUTNJA NAKON DANACA

Čačić: 'Kazneni udarac? Ma to je cirkus!' Boysi napali navijača Dinama iz Beča

Piše: Alen MaričićObjavljeno: 06. veljača 2012. 13:59

Dinamo i Midtjylland odigrali su 1:1, remi je, kao što smo i najavljivali, obje momčadi odveo u finale Atlantic cupa! Novi je, dakle, obračun u utorak u 18 sati, a Modri su već i sinoć mogli slaviti, imali su više prilika, iako su više od 80 minuta igrali s igračem manje.

I baš kad se činilo da će Dinamo dobiti i treću utakmicu na Atlantic cup, četvrti je sudac, iz nekog razloga, pokazao pet minuta nadoknade, a glavni je minutu kasnije dosudio kazneni udarac za Midtjylland zbog navodnog prekršaja Badelja, iako ga mnogi nisu vidjeli. Poulsen je zabio i Danci su dohvatili finale.

- Ispalo je dobro što smo imali priliku igrati toliko s igračem manje, dečki su bili jako dobri, šteta što im se trud nije na kraju isplatio, što nisu zabili još koji pogodak iz dvije-tri šanse. Ovo učenje svakako bi moglo dobro doći. Kazneni udarac? Mislim da je to cirkus, ne znam ni je li bio Lekin prekršaj, kamo li crveni karton. Ali, dobro, ipak sam zadovoljan - rekao je Čačić, kojemu nije drago što će u finalu igrati s istim suparnikom.

- Više bih volio da je netko drugi, recimo, Wisla. Zato sam htio da ih 'puknemo' i izbacimo, ali, nismo uspjeli. Šteta, nećemo u tom finalu imati Leku i Vidu, koji je dobio drugi žuti karton. Neće vjerojatno niti s druge strane biti Kristijana Ipše, bivšeg igrača Varaždina, koji se prije susreta srdačnoi pozdravio s 'dinamovcima', a onda mu je u duelu s Krstanovićem stradalo koljeno i morao je napustiti teren.

Na tribinama je opet bio petnaestak BBB-a, koji su veći dio utakmice mirno odgledali, ipak, dva-tri puta su izvikivali već poznate praole. No, na kraju susreta, na parkiralištu pokraj stadiona pokušali su napasti jednog navijača Dinama iz Beča, ali policija ih brzo natjerala u bijeg.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 16:29