Damir Krajač/CROPIX
OŠTRI STRATEG

Čačić ljut nakon slavlja: Imam 24 meča s Dinamom i 0 poraza, o čemu vi pričate!?

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 03. kolovoz 2012. 11:09

Dinamo je pucnjem Beqiraja “ubio” Sheriff, no cijela ekipa vratila se kao da su u Moldaviji pucali u njih, a trener Ante Čačić djeluje kao da je pobjegao sa stratišta. Ili možda nije?

Nekog je šamponiranja očito bilo, jer ako je nešto, bar dosad, bila Čačićeva konstanta, to je - dobra volja.

- Vozim se na trening i čujem da je Zdravko Čolić u Areni. Znate onu njegovu pjesmu: “Ti si mi u krvi”? - pitao nas je trener Dinama. Neće s Alda Drosine u subotu Čačić produžiti na Čolića u pulsku Arenu, već je u tim stihovima otkrio... pa gotovo sve.

- Nama je u krvi da se prema svemu odnosimo negativno. Grozna je količina takve energije, ali to nas hrani i puni. Mi smo u Moldaviji odradili posao. Bilo to nekom drago ili ne - naglasio je.

Rijetko smo ga imali prilike vidjeti u takvom stanju. Do sada je stoički podnosio kritike, ali očito je stigao do točke vrenja.

Ante, a dojam?

- Nemam problem s kritikom. Dapače. Ali nemojte biti tako površni - pecnuo nas je i izvukao argumente.

- S ovom momčadi imam 24 utakmice bez poraza. Imam i to proljeće koje ste sami pohvalili, a i dvije pobjede u tri europska nastupa. Što ne valja? - pita se Ante Čačić.

A dojam? Okej, možda smo u zabludi kada napišemo da je Dinamo bio blijed u Tiraspolu, ali to je utisak koji nosimo s te utakmice. I nismo jedini. Navodno ni klupski čelnici nisu baš pucali od ponosna u avionu na povratku u Zagreb.

- I tu je jedan problem. I oni su pod dojmom nečeg imaginarnog. Svatko ima pravo proživljavati utakmicu na svoj način, ali mislim da je puno važnije što idemo dalje i što imamo rezultat - na vrijeme je stao Čačić na loptu.

Nije htio dalje, ali je jasno što je pjesnik htio reći. Iako ima veliku podršku u svlačionici, napisi o njegovoj smjeni su sve češći.

Aperkati i krošeji

- Nemam straha. U svlačionici je pjesma, a na terenu se znoje. Sve nam ide u prilog i mogu samo reći kako mi je žao što to neki ne primjećuju. No, jasno mi je da se ovdje od stabla ne vidi šuma. Ti udarci samo ojačavaju moj trbušni zid. A spreman sam i na aperkate i krošeje - zaključio je trener. A na direkt?

Osim dojmom, u Maksimiru se moraju baviti i istragom Uefe. Ludogorec je prijavio Dinamo zbog uvredljivog skandiranja... U Maksimiru nikad mira

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 05:24