Srđan Vrančić/CROPIX
FAŠNIK U MAKSIMIRU

Čačić: Ne bude li utakmice s Karlovcem, organizirat ćemo neku prijateljsku u nedjelju

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. veljača 2012. 20:14

Častilo se u utorak u Dinamu. Prvo je stigao catering, jer je Ivan Kelava proslavio 24. rođendan, a onda je stigao i desert. Jerko Leko suigračima je donio 50 krafni po starom zagrebačkom receptu slastičarnice Šeničnjak.

- Da, pa danas je fašnik, skoro sam zaboravio. Vidite kako mi u klubu pazimo na običaje - raspoloženo je rekao Ante Čačić, koji je možda i zbog količine kalorija jučer igračima pripisao dva treninga. Jutarnji je, kao, bio otvoren za javnost, ali veći je dio odrađen u dvorani, tek mali dijelić treninga bio je na travnatom igralištu iza južne tribine. Jer pomoćni teren Hitrec-Kacijan je pod vodom.

Antu Čačića loša partija u Puli uopće nije pogodila. Dojam je da ga malošto može izbaciti iz takta, da mu jedna takva sitnica, kao 1:1 s Istrom, ne može pokvariti raspoloženje.

- Pula? Ma, tu smo utakmicu već zaboravili, gledamo prema naprijed. Izvukli smo pouke, analizirali loše trenutke, sad se pripremamo za ono što dolazi.

A dolazi, ili možda ne dolazi - Karlovac? Prvenstvo nikako da počne, a možda niti ovoga vikenda ne bude sreće. Hoće li Karlovčani igrati ili ne, osluškuju i u Maksimiru? Naravno da niti Čačiću nije drago kad se trenira 'u prazno’.

- Nije dobro, definitivno nije. No, ja se nadam da će se klubovi izvući. Mi priželjkujemo i očekujemo da će se igrati, pripremamo se kao da će utakmica biti. Uostalom, mi moramo doći u Karlovac na utakmicu, tek će se tamo znati igramo li ili ne. Kažem, volio bih da se igra. A ne bude li utakmice, morat ćemo organizirati neku prijateljsku za nedjelju. U svakom slučaju mi smo u ritmu rada za prvenstvenu utakmicu s Karlovcem - kaže Čačić, koji se vratio na temu umora igrača unatoč tek završenim pripremama. Mnogi su se, naime, nasmijali kad su pročitali da se Čačić pravda umorom.

- Da prvenstvo nije odgođeno, ne bismo produžili pripreme, mi bismo ranije bili u ovom ritmu treninga. Učinci tih priprema u Rovinju tek će doći na vidjelo, vratit će nam se pozitivno. Pogotovo kad raspored utakmica postane gust, tamo u ožujku!

S momčadi treniraju svi osim Sammira, koji je radio u teretani i koji još neće biti spreman za ovaj vikend, s kim god da se igralo. Tonel konkurira za momčad, Rukavina također...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 07:15