Damir Krajač/CROPIX
NEMA STRAHA, ALI...

Čačić: Pomlađeni Hajduk je veliko osvježenje za HNL, raduje me splitska euforija!

Moramo priznati da u Maksimiru i malo s ljubomorom gledaju prema Poljudu, atmosfera koja je iz utakmice u utakmicu sve bolja, to je ono što nedostaje Dinamu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. kolovoz 2012. 14:18

Bez uvrede svima, ali u Maksimiru je 'najtoplije' kad je Hajduk - tu negdje. Odmah rastu tenzije, nešto se događa, bez obzira što je tek četvrto kolo.

- Nama je u cilju jaki Hajduk - govore često u zadnje vrijeme u Maksimiru svi od vrha od svlačionice. Ipak su te utakmice nešto posebno, ipak se njih najviše čeka. Moramo priznati da u Maksimiru i malo s ljubomorom gledaju prema Poljudu, atmosfera koja je iz utakmice u utakmicu sve bolja, to je ono što nedostaje Dinamu.

- Priznajem da sam ljubomoran na Hajduk, kako tamo stoje iza svoje djece, a ovdje kod nas gomila se negativna energija - rekao je nedavno Ante Čačić. Dinamov je trener, a to je više-manje mišljenje svih u Dinamu, oduševljen pozitivom koja vlada u Splitu, načinom na koji se Hajduk probudio.

- Definitivno, Hajduk je osvježenje, mi uvijek ističemo da je Hajduk - Hajduk i da je dobro za naš nogomet da se događa to što se događa. Simbioza trenera, igrača, navijača, pune tribine, stvarno me raduje taj proces na Poljudu, uostalom, Hajduk i mora biti takav. Pa, Dinamo, Hajduk i Rijeka jesu i moraju biti nositelji nogometa u Hrvatskoj, oni su ti od kojih se i očekuje da budu u prvom planu - kaže Čačić, koji ne strepi od nastavka euforije u Splitu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 14:21