Srđan Vrančić/CROPIX
DANAS FINALE

Čačić: Sammire, jel’ te još boli? Sammir: Još me boli, ali moći ću igrati 45 minuta!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. veljača 2012. 12:35

Iako je važno osvojiti turnir u Faru, pobijediti Midtjylland, Dinamov trener ne želi odustati od svojih namjera. A one su jasne, svi igrači trebaju dobiti priliku da bi se mogli donositi zakljčci o formi svakoga od njih. Zato će Čačić u današnjem finalu (18 sati, Arenasport) na početku susreta koristiti one igrače koji su dosad manje igrali. Uzmemo li u obzir da Vida i Leko zbog kartona ne mogu igrati, teško je govoriti o udarnom sastavu. A napokon ćemo vidjeti koliko je spreman Sammir, je li se oporavio i Rukavina.

- Sammire, jel’ te boli nešto? - pitao je Čačić Brazilca nakon ručka.

- Da, još me malo boli, ona ista tetiva.

- Znaš, mislio sam te sutra staviti od prve minute. Pa ćemo vidjeti koliko možeš, pola sata, 45 minuta... Hoćeš li moći?

- Hoću!

Tako bi Sammir u finalu Atlantic cupa trebao zaigrati od samog početka, dosad je na pripremama upisao tek ove zadnje četiri minute u nedjeljnom srazu s Dancima.

- Planirao sam i njemu i Rukavini dati pola sata, ali okolnosti su bila drugačije, nažalost. Sad razmišljam da ih stavim na početku utakmice, da vidim koliko mogu, bolje nego da ih poslije ubacujem, tko zna kako će se utakmica razvijati. Igrat će Sammir na svojoj poziciji, iza špice - rekao je Čačić, koji tvrdi da je moguće da u ovoj utakmici zaigra i Igor Bišćan.

- Vidjet ćemo hoće li moći, moguće je da zaigra!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:41