Tom Dubravec / Cropix
BUNTOVNI VATRENI

Čačić se našao oči u oči s Dejanom Lovrenom nakon ultimatuma: 'Razgovarali smo dosta dugo...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. travanj 2016. 12:55

Ante Čačić nije otpisao Dejana Lovrena. Nakon što je stoper Liverpoola u Budimpešti iskazao neposluh i samostalno se prestao zagrijavati, zbog čega je izbornik kazao da se udaljio od reprezentacije jer nitko nije iznad nacionalne vrse, Čačić se ovog vikenda uputio u Englesku. Međutim, prije no što je došao do Liverpoola Lovren se oglasio riječima “Neću se ispričati, ili ću igrati u prvih 11 ili ne idem na Euro”. No, iako se radi o nesvakidašnjem ultimatumu Čačić se nije okrenuo i vratio u Zagreb nego je svejedno bio na utakmici Liverpool - Stoke te potom razgovarao s Lovrenom. Izbornik se nije javljao na pozive novinara, ali je na službenoj stranici HNS-a sinoć objavljeno kako je “pogledao i susret Liverpool - Stoke City nakon kojeg se susreo s reprezentativcem Dejanom Lovrenom”, uz izjavu Čačića.

- Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju.

Čačić, dakle, nije otkrio epilog, je li mu se Lovren ipak ispričao i shvatio da može biti samo ravnopravan član ekipe, jesu li zakopali ratne sjekire, je li mu možda najavio da na njega računa za početnih 11, no čim su popričali i sve je bilo otvoreno i iskreno, to sugerira da će na Lovrena i dalje računati.

Inače, Čačič je potvrdio i kako će stožeru priključiti Miljenka Raka, stručnjaka za kondiciju.

- Bilo je vrlo lijepo u Londonu popričati s našim ljudima iz West Hama, koji predvođeni Slavenom rade fantastičan posao na čemu im čestitam. Vidjeli smo sjajnu utakmicu s Arsenalom, te smo potvrdili raniji dogovor da se Miljenko Rak priključi stručnom stožeru reprezentacije prije Eura 2016. - kazao je Ante Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 14:48