Branimir Boban/CROPIX
NEMA ZABUŠAVANJA

ČAČIĆEV NOVI REŽIM Walid Atta se prehladio i zaradio žuljeve. Čeka ga - kazna!

Pa kako se možeš prehladiti? Kao da ja ne mogu otići na bolovanje čim šmrcnem, ali nemam pravo na to, moram raditi, jel' tako? A sad je dobio i žuljeve - kaže Čačić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. siječanj 2012. 10:30

Dva treninga dnevno, malo teretane i malo terena, a i lopta je često upotrebljavan rekvizit. Tako žive Dinamovi nogometaši u Međugorju, zasad nema nikakvih odstupanja, sve teče prema planu. Ne mogu se još izvući niti neki posebni zaključci o kvaliteti rada pojedinih igrača, sve su to još uvodne vježbe, koje ne odaju puno. Međutim, jedan je igrač ipak uspio naljutiti Antu Čačića, malo iskočiti iz kolotečine i zato će platiti kaznu .

- Walid Atta ima žuljeve i propustit će trening-dva te utakmicu s Brotnjom - kazao je Čačić, a onda malo povisio glas. Prvi smo ga put vidjeli ljutitog.

- Ja to ne mogu shvatiti. Profesionalac si, moraš voditi računa o sebi i svojoj opremi. Ali ne, on je trenirao nekoliko dana u tijesnoj kopački, i sad je dobio žuljeve. To je nedopustivo, kako se to može dogoditi? Sigurno će za to biti novčano kažnjen, za svaki propušteni trening kazna će se povećavati - poručio je Čačić, te otkrio još dio svojih pogleda.

- Propustio je prva dva-tri dana zbog prehlade i temperature, što mi je isto tako neshvatljivo. Pa kako se možeš prehladiti? Kao da ja ne mogu otići na bolovanje čim jednom šmrcnem, ali nemam pravo na to, moram raditi, jel' tako? A sad je dobio i žuljeve. Sam sebi šteti. Igrači moraju shvatiti da nitko tu nije manje bitan, da se ne može opustiti. Ne bi si klub dopustio da plaća igrače koji su ovdje na odmoru, koji mu ne trebaju - zaključio je Čačić priču o Atti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 05:05