Mario Stanić
 Jakov Prkic / CROPIX / Jakov Prkic / CROPIX CROPIX
'NOSIO JE JAK I VELIK TERET'

'CAKTAŠ JE FENOMEN! SADA STE VIDJELI KAKO JE ODGOVORIO NA NAPADE NA NJEGOV INTEGRITET I NA KLUB' Mario Stanić nakon Gorice progovorio o kapetanu

Piše: Frane VulasObjavljeno: 22. veljača 2020. 18:45

Nogometaši Hajduka u susretu su 23. kola Prve HNL na Poljudu deklasirao Goricu sa 6-0 (3-0). Nakon ogleda u mix zonu je stigao i savjetnik predsjednika Uprave za sportsku politiku Mario Stanić. Bio je to svojevrstan nastavak onoga što je govorio par dana ranije.

- Neću govoriti o utakmici i visokoj pobjedi, o tome će trener. Govorit ću samo o fenomenu Mije Caktaša. Na ovoj utakmici nosio je jak i velik teret, a patio je od iscrpljenosti, zbog gripe, kašlja. A prije sedam, deset dana su se po medijima pojavile nekakve priče nakon kojih sam oštro reagirao, da bojkotira on i još dva igrača, dva klinca. Prema tome ovo je za njega bila iznimno zahtjevna i psihološki teška utakmica. Vidjeli ste kako je odreagirao. Treba mu čestitati. Bio je to napad na njegov integritet, na klub, napad neistitinama. Svaki put kada se tako dogodi mi ćemo tako reagirati – rekao je Stanić.

Međutim, opet je govorio poprilično uopćeno kada su bile u pitanju te packe medijima, i opet su se svi svrstavali u isti koš, gdje su opet na tapetu svi mediji. Na komentar da bi bilo dobro da se napokon konkretno kaže na koga se i pogotovo na što točno misli opet je ostao zakopčan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 04:50