Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
DUGAČKA METLA

ČEKA SE ODLUKA S 'KATA' Novi Hajdukov trener već je raščistio stanje u svlačionici, ali tu nije kraj: Na redu je i najučinkovitiji napadač!?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 01. siječanj 2019. 13:28

Trener Hajduka Siniša Oreščanin želi pripreme početi s jasnom situacijom. Petorici igrača se već zahvalio, i oni će raditi s B-momčadi dok se za njih ne nađe rješenje. Možda se nešto i uprihodi u slučaju nekih od njih, prvenstveno recimo Rumunja Filipa koji je stigao na Poljud bez provjere.

Pet je out, no i šesti je čini se na izlaznim vratima. Ne spominje se to sa stopostotnom sigurnošću, ali čini se da su na Poljudu izgubili strpljenje s napadačem Ahmedom Saidom, Gancem koji posjeduje talijansku putovnicu, piše Slobodna Dalmacija. Oreščanin očito na njega računa, pa su se dogodili i incidenti s Instagram objavama kojim se jaz dodatno produbio.

Čeka se potvrda, Said baš i nije igrač kojeg se lako odreći, posjeduje napadačke kvalitete potrebne Hajduku, ali disciplina mu definitivno nije jača strana. S njim su treneri stalno ulazili u nekakve sukobe, selilo ga se u B-momčad, vraćalo "u život".

Boravak na Poljudu mu je za sada donio 89 nastupa, 29 golova i 15 asistencija što nije za bacit'. Ove sezone u 17 nastupa ima sedam golova i dvije asistencije, te s Mijom Caktašem dijeli prvo mjesto na ljestvici ovosezonskih strijelaca u svim natjecanjima.

Naravno, teško ga je otpisati, ali nešto će se morati napraviti. Ili Saidova drastična promjena u ponašanju, ili će Oreščanin produljiti svoju metlu. Čeka se službena reakcija kluba i odluka "s kata".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 00:15