Matjaž Kek
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
IMA LI U SVEMU ISTINE?

ČESI LANSIRALI BOMBU OD VIJESTI Kek uskoro napušta Rijeku, a dolazi trener Slovan Libereca! Na Rujevici odmah odgovorili: Nismo nikad čuli za čovjeka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2017. 23:08

Češki portal isport.blesk.cz donio je veliku vijest kako trener Matjaž Kek uskoro napušta redove Rijeke, te da bi na njegovo mjesto trebao doći trener Slovan Libereca Jindřich Trpišovský. Česi u svojoj priči također govore da je hrvatski prvak već neko vrijeme u potrazi za novim trenerom obzirom kako klub sa Rujevice ove sezone ne briljira u domaćem prvenstvu kao ni u Europi.

U prilog tome da bi Kek mogao napusiti Rijeku navode i činjenicu kako Slovenci tragaju za izbornikom, a upravo u Keku vide idealno riješenje za sve probleme. Češki portal također navodi da su ljudi iz Rijeke bili na utakmici češkog prvenstva između Jihlave i Libereca, te da su razgovarali s čelnicima kluba kojeg vodi Trpišovsky.

Jindřich Trpišovský (trenér- Žižkov), Image: 226045859, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, CNC - sport
Profimedia, CNC - sport / Profimedia, CNC - sport
Jindřich Trpišovský

- U Liberecu još imam posla i koncentriran sam samo na posljednja tri kola jesenskog dijela prvenstva. Nitko me iz Slavije nije kontaktirao, a jedino što znam je interes jednog kluba iz inozemstva - rekao je Trpišovský.

Ipak, čitava ova stvar pada u vodu obzirom kako iz Rijeke kažu da nisu nikad niti čuli za Trpišovskyja, a kada je trener Matjaž Kek u pitanju vrlo je teško da će napustiti Rijeku i ako više ne bude trener što je i sam u nekoliko navrata izjavio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 12:16