Nenad Dugi/CROPIX
VEĆ TREĆI JUNIOR U DINAMU

Cibalia postala Mamićeva samoposluga - Modri uzeli juniora Petra Mišića

Mišić je do ljeta ustupljen Dinamu koji je dobio pravo prvokupa. U tom slučaju na ljeto će Vinkvčani dobiti odštetu, a ona će iznositi ogromnih 220 tisuća eura
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2012. 18:44

Petar Mišić treći je igrač iz Cibalijinog omladinskog pogona, nakon Hrvoja Džijana i Mate Bajića, koji je od prošloga ljeta na ovamo Genscherovu 10 b zamijenio Maksimirskom 128.

Mišić je na Dinamovom radaru već neko vrijeme, a pregovori o njegovom prelasku u Maksimir pokrenuti su nakon HNS-ovog kampa održanog početkom siječnja u Umagu, gdje je 17-godišnji ofenzivac brliljirao i to pred očima direktora Dinamove škole nogometa Romea Jozaka.

Mišić se treninzima Dinamovih juniora priključio jučer, nakon što je Cibalijin Nadzorni odbor jednoglasno potvrdio jednu od nekoliko ponuđenih opcija njegova odlaska. Mišić je do ljeta ustupljen Dinamu koji je dobio pravo prvokupa. Dakle, potvrdi li mladi nogometaš talent Dinamo će s njim potpisati profesionalni ugovor koji će kao neminovnu posljedicu Cibaliji donijeti određeno obeštećenje. Iz poprilično pouzdanog izvora, koji dosad nije zakazao, doznajemo kako se radi o 220.000 eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. rujan 2024 14:10