Zlatko Kranjčar
 Foto: Boris Kovacev / CROPIX
ANKETA SPORTSKIH NOVOSTI

CICINA EPIZODA ZAVRŠILA JE TUŽNO, TRAŽI SE NOVI TRENER DINAMA Kranjčar je trajao samo 87 dana, je li stiglo vrijeme za stranca?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2016. 14:48

Kranjčar je od nedjelje bivši, tko je budući? Nije novost, jako dobro kotira trener Slavena Belupa Željko Kopić, možda najbolje od svih, spominje se Ivajlo Petev, simpatije je poslije pobjede u Maksimiru dobio i Zoran Zekić...

Najveći kandidat, koji je to bio i ljetos, Nenad Bjelica nedavno je pronašao klub. Ne bi čudilo da već danas osvanu i nova imena, jednostavno, u Maksimiru još nisu izglasali idealno rješenje. Ono što je fakt, Cicina epizoda tužno je završila, Maksimir je u potrazi za novim trenerskim imenom.

Dinamo je 23. lipnja službeno potvrdio da će Zlatko Kranjčar po treći put u karijeri sjesti na njegovu trenersku klupu. Suradnja je trajala manje od tri mjeseca, samo 87 dana trajao je Kranjčarov treći mandat u Maksimiru. S Dinamom je odradio 16 utakmica, upisao je 11 pobjeda, dva remija i tri (uzastopna) poraza.

Gol-razlika Modrih ove sezone je 28:18. Od prve do zadnje službene natjecateljske utakmice Kranjčara prošlo je 69 dana, što je čak i za Dinamo, klub koji je do dolaska Zorana Mamića bio sinonim za smjene trenera, vrlo kratko razdoblje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 13:08