Dragan Matić/CROPIX
ODGOVOR IZ IRANA

Cico Kranjčar: Za razliku od bezobraznog Savičevića, ja sam uspio s Crnom Gorom!

'Neću se sad praviti važan i govoriti da bi sa mnom na klupi Crna Gora pobijedila Češku, ali stoji činjenica da sam kao izbornik napravio sjajne rezultate', kaže Cico
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. studeni 2011. 14:08

Konačno se javio Zlatko Kranjčar iz Ishafana. Dva puta je vodio Sepahan, protiv Persepolisa je odigrao neodlučeno, a Fulad je pobijedio s 2:0. Odmah smo željeli raščistiti priču s Crnom Gorom i Dejanom Savićevićem...

- Ja sam uspio s Crnom Gorom, Dejan Savićević nije! I to je cijela istina. Kraj priče - kaže Kranjčar.

Kranjčar je od prosječne i neetablirane Crne Gore stvorio hvalevrijednu reprezentaciju koja se dokopala play-offa za Euro, ali tada, kad je najviše trebalo Crnogorcima, Kranjčara više nije bilo na klupi. Pa su ih zato Česi lako 'riješili’ sa 2:0 i 1:0.

- Neću se sad praviti važan i govoriti da bi sa mnom na klupi Crna Gora pobijedila Češku, ali stoji činjenica da sam kao izbornik napravio sjajne rezultate. Pa je pretpostavka da bi ih radio i dalje. Savićević je imao svoj izbor koji mu je donio što je donio.

Jeste li očekivali da će vas proglasiti alkoholičarem, da će ispričati sve što je ispričao o vama?

- Savićević je ispao nekulturan, nekorektan i bezobrazan! Ali, mislim da sve što je kazao najviše govori o njemu. Kao i rezultat Crne Gore u play-offu protiv Češke. Svi su u Crnoj Gori bili na mojoj strani, javnost i mediji, a on je izgubio i onda je sebe želio oprati preko mojih leđa. To je zaista jadno.

Što kažete na priču o alkoholizmu, zabrani točenja alkohola u hotelu u kojem ste boravili?

- Sve je to bila jedna obična laž! Baš sve što je Savićević rekao je laž, od prve do zadnje rečenice. Ja nemam nikakav problem s alkoholom. On sad ima problem jer se reprezentacija Crne Gore nije plasirala na Euro. Makar sam ipak ostao malo iznenađen sa svime što je izgovorio. Ipak je to nisko, jako nisko, dno dna.

OSTATAK RAZGOVORA PROČITAJTE U SPORTSKIM NOVOSTIMA!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:28