Vojko Basic / CROPIX CROPIX
NIMALO UGODNA SITUACIJA

CIJELI POLJUD ZVIŽDAO BIVŠEM VRATARU HAJDUKA, ČAK JE I TUDOR VIKAO NA GOLMANA KOJEGA SU BIJELI SAMI ODBACILI Evo kakav je odgovor dobio...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2020. 21:42

U dvoboju 21. kola HNL-a u Splitu su nogometaši Hajduka pobijedili Lokomotivu s 1:0 i učvrstili se na drugome mjestu ljestvice.

Drugi povratak na Poljud novoga trenera Bijelih Igora Tudora završio je pobjednički, no Splićani su teškom mukom slavili protiv Lokosa.

Pobjednički pogodak u 28. minuti postigao je Samuel Eduok i u tim se trenucima činilo da će hajdukovci pregaziti momčad iz Zagreba. Međutim, u drugome dijelu nogometaši Gorana Tomića ubacili su u višu brzinu pa su navijači Bijelih strepili do zadnje minute.

Zanimljiva situacija obilježila je samu završnicu. U sučevoj nadoknadi vratar Lokomotive Ivo Grbić, inače rođeni Splićanin i odbačeno dijete Hajduka, došao je u suparnički šesnaesterac u namjeri da postigne izjednačujući pogodak.

U tim je trenuciom pobrao salvu zvižduka s tribina, a prilikom povratka na svoj gol mu je 'bukvicu očitao' i sam trener Hajduka Igor Tudor.

Grbić je neugodnu situaciju prokomentirao nakon utakmice.

"Prvo nas poluvrijeme nije bilo nigdje na terenu, nismo se pojavili, Hajduk nas je pojeo svojom agresivnošću. U nastavku smo se borili do kraja, imali prilike, izgubili, možemo ponosno ići kući zbog drugoga dijela. Sada imamo seriju manjih utakmica, pokušat ćemo u njima izboriti svoj cilj."

Na pitanje i komentare da je išao zabiti svom bivšem klubu na kraju Grbić je odgovorio:

"Normalno je da sam išao zabiti gol. Normalno je da ću se boriti, igram u ovom klubu. Ne znam što je ljudima čudno, zašto onda nisu zviždali kada je Letica išao zabiti protiv Istre. Ne razumijem što je tu neobično, klub me plaća, živimo od toga moja obitelj i ja. Naravno da ću dati sve od sebe za pozitivan rezultat. Hajduku u budućnosti želim sve najbolje, ali ne znam što mi zamjeraju. OK, to je splitska publika, bodrili su svoj klub u velikom broju i Hajduku čestitam na pobjedi", rekao je vratar.

Novinari su nakon utakmice i Tudora pitali za komentar.

"Grbić za pogodak? Legitimno je da ide postići pogodak, ali legitimno je isto tako i da mu se usput dobaci komentar".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 17:12