Ronald Gorsic / CROPIX
LP OPET U ZAGREBU

Ciljaju na stepenicu više: 'Dat ćemo sve od sebe, nećemo se ponovo obrukati'

Piše: Branko VekićObjavljeno: 29. kolovoz 2012. 11:00

Domagoj Vida još je jednom pokazao da nije slučajno na meti inozemnih klubova, odradio je posao odlično, u fazi obrane bio je siguran, a često je i izlazio naprijed:

-Bila je to teška utakmica, atmosfera napaljena, ulog veliki, željeli smo Ligu prvaka. Odlično nas je trener spremio za uzvrat, nismo se u Mariboru došli braniti i eto rano vodstvo nam je olakšalo posao. Žao mi je da ostajemo bez Mikija, ali takav je život nogometnog profesionalca, želimo mu sreću, a mi ćemo se potruditi da se ove sezone ne obrukamo u najjačem klupskom natjecanju. Mariboru želim puno dobrih igara i pobjeda u Europskoj ligi. Mi smo ipak kvalitetnija momčad i zato idemo stepenicu više.

Fatos Beqiraj krenuo je u početnoj formaciji, trudio se, čak je i zabio gol, ali ga je sudac poništio zbog zaleđa.

- Mi smo došli u Maribor s prednošću od jednog gola i stoga je pritisak na nama bio manji. Otvorili smo odlično utakmicu,brzo zabili i kasnije smo odlično kontrolirali događanja na travnjaku. Dokazali smo u dvije utakmice, s dvije pobjede, da smo bolja momčad. Čini mi se da je sudac pogriješio kada je poništio naš drugi gol, ali nema veze, u Ligi prvaka smo.

Arijan Ademi je bio kratak.

- Ostvarili su nam se snovi da drugi put za redom igramo Ligu prvaka. Momčad je na dvije utakmice pokazala karakter, bili smo bolji od Maribora i nastavljamo pobjedonosnu seriju. Rano vodstvo omogućilo nam je lakšu kontrolu utakmice do kraja.Volio bih u skupini Barcelonu i Ajax.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 04:50