Zeljko Hajdinjak / CROPIX
IZ VEDRA NEBA

ČOVJEKU KOJI JE SRUŠIO ATOMSKI DINAMO ZA NAGRADU URUČILI - OTKAZ! Trener Varaždina smijenjen, klub se tek oglasio putem društvenih mreža

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2019. 23:31

Nogometni klub Varaždin je bez trenera. Da nam je netko rekao da će se otkaz Borimiru Perkoviću dogoditi u utorak, na kasnu prazničnu večer, ne bismo mu vjerovali. Ali, svijet je pun neočekivanih zapleta i fabula.

O svemu se varaždinski prvoligaš odlučio javnost obavijestiti putem društvenih mreža. Danas su ionako baš takve platforme mjesta okupljanja prijatelja nogometa.

- Gospodin Borimir Perković više nije trener nogometaša Varaždina. Klub i dosadašnji trener sporazumno su raskinuli suradnju, a uprava Nogometnog kluba Varaždin zahvaljuje se gospodinu Perkoviću na dosadašnjem angažmanu, iznimnoj profesionalnosti i stručnosti te mu želi puno uspjeha u daljnjem radu - stoji u objavi NK Varaždina na Facebooku.

Jedinu pobjedu Perković je na klupi Varaždina u HNL-u ove sezone ostvario protiv Dinama. Šest poraza u jedanaest kola očito je bilo previše za upravu kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 03:42